مواد لازم: ۱-مرغ تمیز کرده یک عدد ۲-ماکارونی نازک و پهن یک بسته ۳-سس سفید ۳پیمانه ۴-پنیرگودا رنده شده ۱۵۰ گرم ۵-کره ۱۰۰ گرم ۶-نمک بمقدار کافی |
طرز تهیه: |
مرغ را بایک لیوان آب وکمی نمک و یک پیاز خرد کرده میگذاریم بپزد بطوری که بعد از پخته شدن نصف لیوان آب داشته باشد،بعد مرغ را میگذاریم سرد شود؛استخوانهای مرغ را میگیریم و به قطعات درشت خرد میکنیم آب مرغ را باسس مخلوط مینمائیم و یکی دو جوش میدهیم؛ظرف مناسبی را آب میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک هم در آن مخلوط میکنیم و میگذاریم جوش بیاید؛ماکارونی را از طول دو قسمت می کنیم و در آب جوش میریزیم و میگذاریم چند جوش بزند ومغز ماکارونی نرم شود،ماکارونی را در صافی میریزیم و مقداری آب روی آن میدهیم ته ظرف نسوز مناسبی را کمی چرب می کنیم1/2 از سس را ته ظرف میریزیم؛کمی پنیر روی آن میپاشیم نصف از ماکارونی را روی سس میریژیم؛کمی پنیر روی آن میپاشیم نصف از ماکارونی را روی سس میریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف میکنیم؛ قطعات مرغ را روی ماکارونی می چینیم و با بقیه ماکارونی روی مرغ را می پوشانیم؛ بقیه سس را روی ماکارونی میریزیم و پنیر را روی آن میپاشیم؛ کره را قطعه قطعه میکنیم و روی گراتن میچینیم فر را به حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم بعد ظرف را کف فر قرار میدهیم تا مدت نیم ساعت بماند و ته گراتن کمی برشته شود،سپس ظرف را روی آخرین پنجره فر بطرف بالا قرار میدهیم و در حدود نیمساعت تا سه ربع دیگر میگذاریم گراتن در فر بماند تا روی آن نیز کمی برشته و طلائی شود ، گراتن را با همان ظرف سر میز میبریم. |
طرز تهیه: |
یک ردیف مغز کاهوی خلال شده را داخل ظرف سالاد میریزیم و روی آنرا مقداری سوسیس حلقه شده و فلفل و خیارشور و پیاز خلال شده ظریف قرار میدهیم و کمی سس مایونز رقیق روی آنها میریزیم و روی آن را با مقداری جعفری خرد شده تزئین می نمائیم . |