-
فلافل
یکشنبه 10 تیرماه سال 1386 11:34
مواد لازم نخود 2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد سیب زمینی خام 1عددکوچک پیازرنده شده 1 عدد سیررنده شده 2 عدد بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری ادویه جات،زردچوبه و نمک وفلفل وروغن برای سرخ کردن به میزان لازم سس فلافل: پودرانبه2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری سرکه4/1 پیمانه آب به میزان لازم نمک وفلفل به میزان لازم طرز تهیه نخود...
-
آش شله قلمکار
یکشنبه 10 تیرماه سال 1386 11:26
مواد لازم سبزی آش ( تره ، شوید ، گشنیز ، جعفری ، ترخان و مرزه) 5/1 کیلوگرم حبوبات (لوبیا چشم بلبلی(بیشتر باشد)، لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیاچیتی، نخود ، عدس) 750 گرم گوشت گردن 750 گرم نعناع داغ به مقدار لازم برنج 2 پیمانه نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیاز سرخ شده 2 پیمانه روغن 100 گرم طرز تهیه ۱-حبوبات را...
-
حلیم با گوشت
شنبه 26 اردیبهشتماه سال 1383 11:38
مواد لازم برای 12-10 نفر: یک کیلو مغز ران بی استخوان یک کیلو گندم 4 عدد پیاز متوسط 100 گرم کره 5 لیوان آب یک قاشق مرباخوری نمک به مقدار دلخواه شکر و دارچین طرز تهیه: گندم را پاک کرده و از یک روز قبل خیس کنید. گوشت را چند قطعه کرده و با پیاز درسته ، گندم خیس خرده و آب با شعله ملایم بپزید تا آب آن تقریبا به خُردش رود....
-
کتلت مرغ
شنبه 29 فروردینماه سال 1383 10:36
برای این کتلت باید از سینه مرغ استفاده کرد . سینه مرغ را از استخوان طوری جدا میکنیم که انتهای بال باقی بماند و پوست سینه را میگیریم و کمی آنرا می کوبیم بطوری که پهن و نازک شود؛ بعد دو سه عدد تخم مرغ را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم، سپس قطعات سینه را در نان خشک کوبیده شده میزنیم و بعد در تخم مرغ میزنیم و...
-
ژله مرغ و کالباس
چهارشنبه 6 اسفندماه سال 1382 13:33
مواد لازم( برای 6 تا 8 نفر ): 1- یک عدد مرغ پخته در حدود ۵/۱ کیلو 2- کالباس 250 گرم 3- آب مرغ دو پیمانه 4- قارچ 250 گرم 5- ژلاتین 3 ورق 6- تخم مرغ 2 عدد طرز تهیه: ژلاتین را خرد میکنیم در سه چهار قاشق سوپخوری آب جوش حل میکنیم و آب مرغ را میجوشانیم و ژلاتین حل شده را در آب مرغ که داغ است میریزیم و مخلوط میکنیم و...
-
سالاد مرغ و فلفل( مکزیکی)
سهشنبه 5 اسفندماه سال 1382 09:21
مواد لازم برای 6 نفر: مرغ پخته 450 گرم مایونز یک چهارم پیمانه ماست پاستوریزه یک چهارم پیمانه پودرفلفل قرمز یک قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی یک دوم قاشق مرباخوری پیاز ریز رنده شده یک قاشق مرباخوری فلفل دلمه ای سبز نازک خلال شده یک عدد فلفل دلمه ای قرمز نازک خلال شده یک عدد ذرت پخته 180 گرم برنج پخته 180 گرم طرز تهیه: مرغ...
-
گراتن سیب زمینی
دوشنبه 8 دیماه سال 1382 14:01
موادلازم: 1- سیب زمینی پشندی یک کیلو 2- کره 50 گرم 3- شیر نصف پیمانه در حدود یک سی سی لیتر 4- پنیرگرویر یا هلندی 50 تا 75 گرم 5- نمک به مقدار کافی طرزتهیه: سیب زمینی را پوست می کنیم و با ماشین مخصوص یا با کارد به ورقه های نازک می بریم و می شو ئیم و لای حوله خشک می کنیم و کره را قطعه قطعه می کنیم ، آنگاه یک ورقه بترتیب...
-
اردوخیار و کرفس و برگ کاهو
دوشنبه 8 دیماه سال 1382 13:52
طرز تهیه: مقداری ماست کیسه ای را با کمی نمک و نعناع خشک نرم شده و مقداری گردوی خرد شده و کمی روغن زیتون مخلوط می کنیم ، بعد ساقه های پهن و سفید کرفس را بدقت تمیز می کنیم و بطول 4 تا 5 سانتیمتر بیک اندازه میبریم و داخل کرفس را با مایه ماست و گردو پر مِی کنیم و داخل کرفس را با مایه ماست و گردو پر می کنیم و داخل برگهای...
-
گراتن بادنجان
شنبه 6 دیماه سال 1382 12:25
مواد لازم ( برای 6 تا 8 نفر ): 1- بادنجان متوسط 5 تا 6 عدد 2-سس بشامل یا سس سفید 3 پیمانه یا 4 دسی لیتر 3- کره 100 گرم 4-مغز نان خرد شده یک پیمانه 5 - جعفری خرد شده دو تا سه قاشق سوپخوری 6- نمک وفلفل بقدر کافی 7- پنیر گرویر 100 گرم طرز تهیه : بادنجانها را روی آتش یا در فر کبابی می کنیم بطوریکه مغز آن پخته شود ، بعد...
-
سالاد سبزیجات فصل
چهارشنبه 3 دیماه سال 1382 12:10
طرز تهیه: وسط ظرف را یک ردیف خیارورقه شده.یک ردیف گوجه فرنگی ورقه شده یک ردیف کاهوی خرد شده میریزیم و روی سالاد را با حلقه های نازک فلفل سبز و قرمزو پیاز میپوشانیم. مقداری زیتون سبز سیاه را روی آن میپیچیم اطراف سالاد را با قاج های تخم مرغ سفت و گوجه فرنگی و پیازچه و تربچه که بشکل گل درست کرده ایم تزیین میکنیم و روی...
-
سالاد مرغ
سهشنبه 2 دیماه سال 1382 11:45
مواد لازم ( برای 6 تا 8 نفر ): 1 - سیب زمینی اسلامبولی پخته ،خوردشده یک لیوان 2- مرغ پخته شده خرد شده یک لیوان 3- ماست آب گرفته یک لیوان 4- روغن زیتون 4تا5قاشق سوپخوری 5- نمک وفلفل بمقدار لازم 6- نخود سبز پخته شده یک لیوان 7- خیار متوسط یک اندازه 6 عدد طرز تهیه : خیارها را میشوئیم و روی آنرا یک ورقه بر میداریم داخل...
-
گراتن مرغ
یکشنبه 30 آذرماه سال 1382 09:41
مواد لازم: ۱-مرغ تمیز کرده یک عدد ۲-ماکارونی نازک و پهن یک بسته ۳-سس سفید ۳پیمانه ۴-پنیرگودا رنده شده ۱۵۰ گرم ۵-کره ۱۰۰ گرم ۶-نمک بمقدار کافی طرز تهیه: مرغ را بایک لیوان آب وکمی نمک و یک پیاز خرد کرده میگذاریم بپزد بطوری که بعد از پخته شدن نصف لیوان آب داشته باشد،بعد مرغ را میگذاریم سرد شود؛استخوانهای مرغ را میگیریم و...
-
سالاد سوسیس
چهارشنبه 26 آذرماه سال 1382 13:46
طرز تهیه: ی ک ردیف مغز کاهوی خلال شده را داخل ظرف سالاد میریزیم و روی آنرا مقداری سوسیس حلقه شده و فلفل و خیارشور و پیاز خلال شده ظریف قرار میدهیم و کمی سس مایونز رقیق روی آنها میریزیم و روی آن را با مقداری جعفری خرد شده تزئین می نمائیم .