گراتن سیب زمینی

موادلازم:
 
 1- سیب زمینی پشندی  یک کیلو
 2- کره  50 گرم
 3- شیر  نصف  پیمانه در حدود یک سی سی لیتر
 4- پنیرگرویر یا هلندی  50 تا 75 گرم
 5- نمک به مقدار کافی
طرزتهیه:

سیب زمینی را پوست می کنیم و با ماشین مخصوص یا با کارد به ورقه های نازک  می بریم و می شو ئیم و لای حوله خشک می کنیم و کره را قطعه قطعه می کنیم ، آنگاه  یک ورقه بترتیب سیب زمینی و کمی پنیر و جند قطعه کره در ظرف قرار میدهیم و باز بهمین ترتیب سیب زمینی و پنیر و کره میریزیم تا تمام مواد مصرف شود و بدیهی است در این ترتیب باید قسمت رو با پنیر و کره پوشیده شود، بعد شیر را با کمی نمک مخلوط میکنیم و ظرف را کف فر میگذاریم و حرارت را به 350 درجه می رسانیم و سه ربع تا یک ساعت میگذاریم ظرف در فر بماند تا زیر و روی گراتن طلائی شود ،سپس گراتن را با ظرف سر میز میبریم .

نظرات 3 + ارسال نظر
آذین سه‌شنبه 27 دی‌ماه سال 1384 ساعت 12:41 ب.ظ

سلام عزیزم
اگر به مطالبت عکس هم اضافه کنی عالی می شود.

مریم سه‌شنبه 26 دی‌ماه سال 1385 ساعت 12:08 ق.ظ http://www.ashpazonline.com

با تشکر از وبلاگ خوبتون..از بزرگترین سایت آشپزی ایرانی هم دیدن کنید
http://www.ashpazonline.com

اعظم چهارشنبه 10 مهر‌ماه سال 1387 ساعت 05:20 ب.ظ

سایتتون واقعا عالیه مفید مفید

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد