سیب زمینی را پوست می کنیم و با ماشین مخصوص یا با کارد به ورقه های نازک می بریم و می شو ئیم و لای حوله خشک می کنیم و کره را قطعه قطعه می کنیم ، آنگاه یک ورقه بترتیب سیب زمینی و کمی پنیر و جند قطعه کره در ظرف قرار میدهیم و باز بهمین ترتیب سیب زمینی و پنیر و کره میریزیم تا تمام مواد مصرف شود و بدیهی است در این ترتیب باید قسمت رو با پنیر و کره پوشیده شود، بعد شیر را با کمی نمک مخلوط میکنیم و ظرف را کف فر میگذاریم و حرارت را به 350 درجه می رسانیم و سه ربع تا یک ساعت میگذاریم ظرف در فر بماند تا زیر و روی گراتن طلائی شود ،سپس گراتن را با ظرف سر میز میبریم . |
سلام عزیزم
اگر به مطالبت عکس هم اضافه کنی عالی می شود.
با تشکر از وبلاگ خوبتون..از بزرگترین سایت آشپزی ایرانی هم دیدن کنید
http://www.ashpazonline.com
سایتتون واقعا عالیه مفید مفید