مرغ پخته |
450 گرم |
مایونز |
یک چهارم پیمانه |
ماست پاستوریزه |
یک چهارم پیمانه |
پودرفلفل قرمز |
یک قاشق چای خوری |
رب گوجه فرنگی |
یک دوم قاشق مرباخوری |
پیاز ریز رنده شده |
یک قاشق مرباخوری |
فلفل دلمه ای سبز نازک خلال شده |
یک عدد |
فلفل دلمه ای قرمز نازک خلال شده |
یک عدد |
ذرت پخته |
180 گرم |
برنج پخته |
180 گرم |
طرز تهیه:
مرغ را به صورت خلالی خرد می کنیم و در کاسه ای می ریزیم. سپس مایونز، ماست، پودر فلفل، رب گوجه فرنگی و پیاز رنده را با هم مخلوط می کنیم و می گذاریم کمی بماند. پس از آن با مرغ مخلوط کرده و فلفل دلمه ای ها و ذرت را اضافه می کنیم.
این سالاد آماده سرو است که می توان آن را به طور دلخواه، با برنج یا نان خورد.
نکات تغذیه ای :
فلفل یکی از سبزیجاتی است که دارای بیشترین مقدار ویتامین در دنیا می باشد. به عنوان مثال فلفل قرمز 5 برابر لیمو ترش ویتامین C دارد. همچنین مقدار ویتامینهای A ، B1 ، B2 و P ( بیوفلاوونوئیدها) در فلفل زیاد است. البته بعضی از ویتامین های فلفل، در موقع خشک کردن آن از بین می روند.
بیوفلاوونوئیدها که ویتامین P نیز نامیده می شوند ، باعث تقویت عمل ویتامین C در بدن می شوند بنابراین بایستی با یکدیگر مصرف شوند. بدن قادر به ساختن این مواد نیست و بایستی از طریق غذا دریافت شوند.
این مواد در صدمات ورزشی استفاده شده و باعث بهبود و تخفیف درد در این موارد می شود.همچنین درد پاها و قسمت میانی پشت بدن و علائم خونریزی طولانی مدت، کاهش کلسیم سرم و تب خال دهان را بهبود می بخشد.
سلام.
واقا جالبه این اولین وبلاگی هست که را جبه آشپزی هست.
امیدوارم که موفق باشین.
اگه اشکالی نداره تبادل لینک کنیم.
برای من خیلی جذاب و لذت بخش بود این وبلاگ تخصصی و قصدم این است که حتمن از این دستورات استفاده کنم به هر حال خیلی متشکر
سلام
این وبلاگ منو مطحیر کرد تا حالا وب در مورد آشپزی ندیده بودم موفق باشی.
خداحافظ
B.K
سلام تو گوگل وبلاگتون رو پیدا کردم.خوشحال میشم به من هم سری بزنید.