ژله مرغ و کالباس

مواد لازم( برای 6 تا 8 نفر ):
1- یک عدد مرغ پخته                               در حدود ۵/۱ کیلو
2- کالباس                                            250 گرم
3- آب مرغ                                            دو پیمانه
4- قارچ                                              250 گرم
5- ژلاتین                                             3 ورق
6- تخم مرغ                                          2 عدد

طرز تهیه:
 ژلاتین را خرد میکنیم در سه چهار قاشق سوپخوری آب جوش حل میکنیم و آب مرغ را میجوشانیم و ژلاتین حل شده را در آب مرغ که داغ است میریزیم و مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی بسته شود. سپس مرغ را قطعه قطعه میکنیم و استخوانهای آنرا میگیریم و دقت میکنیم که قطعات مرغ شکل منظمی داشته باشد؛ بعد قارچ را قطعه قطعه مینمائیم و میشو ئیم و با یک قاشق کره کمی سرخ میکنیم بطوری که آب قارچ کشیده شود، بعد کمی نمک به قارچ میزنیم و قالب مناسبی را آماده میکنیم بطوری که آب قارچ کشیده شود، بعد کمی نمک به قارچ میزنیم و قالب مناسبی را آماده میکنیم و ته قالب را کمی ژله مرغ میریزیمو تخم مرغ را حلقه حلقه مینمائیم و دور قارچ میچینیم؛ قطعات مرغ و ژامبون مرغ را با ژله مذغ آغشته میکنیم و یک ردیف کالباس به ترتیب در قالب میچینیم تا قالب پر شود؛ بقیه ژله مرغ را دور و روی قالب میریزیم بطوری که اطراف و روی قالب با ژله پوشیده شود ، بعد قالب را در یخچال میگذاریم تا کاملا بسته شود و قالب را یک لحظه در آب نیم گرم میگذاریم و ظرفی را روی دهانه قالب میگذاریم و ژله مرغ را در ظرف برمیگردانیم و اطراف ژله را با حلقه های تخم مرغ سفت تزئین میکنیم .

نظرات 1 + ارسال نظر
زهرا جون دوشنبه 18 اسفند‌ماه سال 1382 ساعت 01:27 ب.ظ http://zahrajoon.blogsky.com

سلام ایده جالبی هست موفق باشید.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد