طرز تهیه: ژلاتین را خرد میکنیم در سه چهار قاشق سوپخوری آب جوش حل میکنیم و آب مرغ را میجوشانیم و ژلاتین حل شده را در آب مرغ که داغ است میریزیم و مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی بسته شود. سپس مرغ را قطعه قطعه میکنیم و استخوانهای آنرا میگیریم و دقت میکنیم که قطعات مرغ شکل منظمی داشته باشد؛ بعد قارچ را قطعه قطعه مینمائیم و میشو ئیم و با یک قاشق کره کمی سرخ میکنیم بطوری که آب قارچ کشیده شود، بعد کمی نمک به قارچ میزنیم و قالب مناسبی را آماده میکنیم بطوری که آب قارچ کشیده شود، بعد کمی نمک به قارچ میزنیم و قالب مناسبی را آماده میکنیم و ته قالب را کمی ژله مرغ میریزیمو تخم مرغ را حلقه حلقه مینمائیم و دور قارچ میچینیم؛ قطعات مرغ و ژامبون مرغ را با ژله مذغ آغشته میکنیم و یک ردیف کالباس به ترتیب در قالب میچینیم تا قالب پر شود؛ بقیه ژله مرغ را دور و روی قالب میریزیم بطوری که اطراف و روی قالب با ژله پوشیده شود ، بعد قالب را در یخچال میگذاریم تا کاملا بسته شود و قالب را یک لحظه در آب نیم گرم میگذاریم و ظرفی را روی دهانه قالب میگذاریم و ژله مرغ را در ظرف برمیگردانیم و اطراف ژله را با حلقه های تخم مرغ سفت تزئین میکنیم . |
سلام ایده جالبی هست موفق باشید.