برای این کتلت باید از سینه مرغ استفاده کرد . سینه مرغ را از استخوان طوری جدا میکنیم که انتهای بال باقی بماند و پوست سینه را میگیریم و کمی آنرا می کوبیم بطوری که پهن و نازک شود؛ بعد دو سه عدد تخم مرغ را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم، سپس قطعات سینه را در نان خشک کوبیده شده میزنیم و بعد در تخم مرغ میزنیم و دوباره در نان خشک کوبیده میزنیم و دو طرف آنرا در روغن بحدی که طلائی شود سرخ می کنیم .
سلام سارا خانم من نوشته های تو نو بیشترشو نگاه کردم خیلی برام جالب بود .... حالا مگه کجا کار می کنید که آشپزی هم می کند هم می نویسید هم بلاگ دارید .......... خیلی خوشحال شدم که اومدم به بلاگت......... اگه دوست داشتی پیشمون بیا ..... امیدوارم خوشت بیاد ......من که خیلی از بلاگت هوشم اومد