کتلت مرغ

 برای این کتلت باید از سینه مرغ استفاده کرد . سینه مرغ را از استخوان طوری جدا میکنیم که انتهای بال باقی بماند و پوست سینه را میگیریم و کمی آنرا می کوبیم بطوری که پهن و نازک شود؛ بعد دو سه عدد تخم مرغ را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم، سپس قطعات سینه را در نان خشک کوبیده شده میزنیم و بعد در تخم مرغ میزنیم و دوباره در نان خشک کوبیده میزنیم و دو طرف آنرا در روغن بحدی که طلائی شود سرخ می کنیم .

نظرات 1 + ارسال نظر
مسافر هتل کالیفرنیا-میترا شنبه 29 فروردین‌ماه سال 1383 ساعت 10:59 ق.ظ http://sokote-marg.blogsky.com

سلام سارا خانم من نوشته های تو نو بیشترشو نگاه کردم خیلی برام جالب بود .... حالا مگه کجا کار می کنید که آشپزی هم می کند هم می نویسید هم بلاگ دارید .......... خیلی خوشحال شدم که اومدم به بلاگت......... اگه دوست داشتی پیشمون بیا ..... امیدوارم خوشت بیاد ......من که خیلی از بلاگت هوشم اومد

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد