آش شله قلمکار

مواد لازم

سبزی آش                     ( تره ، شوید ، گشنیز ، جعفری ، ترخان و مرزه) 5/1 کیلوگرم
حبوبات                         (لوبیا چشم بلبلی(بیشتر باشد)، لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیاچیتی، نخود ، عدس) 750 گرم
گوشت گردن                  750 گرم
نعناع داغ                       به مقدار لازم
برنج                              2 پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه      به میزان لازم
پیاز سرخ شده                2 پیمانه
روغن                            100 گرم

 
طرز تهیه
۱-حبوبات را میپزیم تا اندازه ای که کاملاً له شود .
۲-گوشت را هم به همراه کمی زردچوبه و کمی پیـــاز داغ و نمک و فلفل می گذاریم تا پخته شوند.
۳-سبزی آش خرد شده را همراه برنج جدا می گذاریم پخته شور تا برنج کاملاً له شود.
۴-حبوبات پخته شده را همراه گوشت ریش ریش شده به آن اضافه کرده و کمی از پیاز داغ را همراه زردچوبه سرخ کرده و به مواد درون قابله افزوده و می گذاریم تا آش کاملاً جا بیفتد .
۵-آش را باید مرتباً هم بزنیم تا ته نگیرد و در هنگام پخت مواد آن کاملاً له شده ودر هم ادغام شوند. سپس آش را در ظرف ریخته و روی آن را با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین می کنیم.

نظرات 2 + ارسال نظر
محمود شنبه 14 مهر‌ماه سال 1386 ساعت 01:36 ب.ظ

ممنون خدا خیرت بده

سارا پنج‌شنبه 1 اردیبهشت‌ماه سال 1390 ساعت 12:25 ق.ظ

عالی بود دستتون درد نکنه خیلی دلم میخواست طرز تهیشو یاد بگیرم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد