مواد لازم
نخود 2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی خام 1عددکوچک
پیازرنده شده 1 عدد
سیررنده شده 2 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
ادویه جات،زردچوبه و نمک وفلفل وروغن برای سرخ کردن به میزان لازم
سس فلافل:
پودرانبه2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
سرکه4/1 پیمانه
آب به میزان لازم
نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه
نخود را 24 ساعت قبل خیس کرده و چند بار آب آن راعوض میکنیم.سپس ازچرخ گوشت دومرتبه ردکرده باپیازرنده شده،ادویه جات، نمک،زردچوبه وتخم مرغ وبکینگ پودرهمه موادراباهم مخلوط کرده تایکدست شود0 درظرفی روغن مایع می ریزیم تاکاملاداغ شودسپس ازموادمقداری برمی داریم درقالب مخصوص قرارداده وبارامی درروغن داغ شده قرارمی دهیم تاکاملادوطرف آن طلایی رنگ شود0 طرزتهیه سس فلافل: رب گوجه فرنگی - پودرانبه- سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تابجوشدومقداری غلیظ شود0
خیلی خوبه دست شمادرد نکنه ولی اگه پودر انبه نداشته باشیم چی؟ چون تا حالا من نخوردم و نمید ونم از کجا تهیه کنم . باز هم متشکر.